LEDsBIKE cykellygter fra OSRAM: synlige, effektive og multi-funktionelle

Cykellygter

De nye og effective LEDsBIKE cykellygter fra OSRAM giver øget synlighed på vejen.

LEDsBIKE - De nye cykellygter fra OSRAM - markedets nye serie af cykellygter. De tre forlygter og baglygter er StVZO-godkendte og med drift af batteri eller genopladeligt batteri - det betyder at dynamo-lygten ikke længere er nødvendig. 

LED cykellygterne er meget effektive, robuste og sikrer øget synlighed på vejen. Takket være moderne LED teknologi er lygterne robuste overfor ydre påvirkninger som slag og stød. 

LEDsBIKE fås i fire forskellige design, genopladelige batteri cykellygter er idelle til en lang række anvendelsesområder.

Overblik over LEDsBIKE cykellygte sortiment

  • FX70: En af de højest ydende og letteste cykellygter på markedet med integreret kørelys - til dedikerede og eventyrlystne cykelister.
  • FX35: En ekstrem kompakt, letvægts LED cykellygte med 3 lysstyrke niveauer, der gør det muligt at skifte mellem bykørsel og kørsel på landet og tidspunktet på dagen.
  • FX10: En multi-funktionel cykellygte, kan også anvendes som lommelygte
  • RX2: LED baglygte der giver lys fra lange afstande.
Sabine Spitz

Mountain bike olympisk- og verdensmester Sabine Spitz har testet de nye cykellygter:

Sabine Spitz: "Som professionel, erdet meget vigtigt at have et pålideligt lys om natten i mørke omgivelser. Holdbarhed og et rigtig godt lys er 2 faktorer der er af afgørende betydning for mig som professionel cykelist og de nye cykellygter fra OSRAM opfylder begge kriterier. Med op til 70 Lux, giver OSRAM LEDsBIKE den højeste lysintensitet hvilket er helt perfekt for cross-country ruter, over barskt terræn og langs mørke veje."

© 2017, OSRAM GmbH. Alle rettigheder forbeholdes
LED Floater Headline