OSRAM ECG'er - perfekt kombination til langtidsholdbart, energieffektivt lys

Fremtidssikret med erfaring fra mere end 800 millioner installerede ECG'er fra OSRAM

Anskaf det som fremtiden kræver. Nye og innovative systemer med en bred vifte af mulige applikationer. Eksempel: Variable lumenværdier i samme armatur. Dette halverer antallet af armaturtyper og forenkler håndteringen for OEM' er, forhandlere og brugere.

Perfekt kombination

Du kan forvente mere end blot styre enheder. Du kan forvente et perfekt system. Som en af verdens to førende leverandører af ECG'er og lyskilder, kan OSRAM forsyne dig med perfekt afstemte ECG'er og lyskilder i højkvalitet. En uovervindelig kombination. Uanset, hvad dine krav måtte være, kan du være sikker på at finde den ideelle løsning.

Dine fordele

  • Exceptionel energieffektivitet i lyssystemerne
  • Maksimal pålidelighed i systemdrift
  • Moderne udstyr
  • Nem installation
  • ECG'er, lyskilder og tjeneste fra enkelt kilde
  • Overholdelse af de seneste reguleringer og forberedt til kommende reguleringer

Pålidelighed

Hvis du stoler på OSRAM kan du forvente høj energieffektivitet og nedsatte omkostninger. Produkternes enestående pålidelighed er gennemprøvet over mange år. Præcise temperatur- og levetidsdata giver planlæggere en følelse af sikkerhed. Selv for termokritiske applikationer er der kun minimale ECG-fejl i armaturer med mange driftstimer.

Ydeevnen for OSRAMs ECG'er er betydelig bedre en markedsstandarden med 50.000 timer med en maksimum fejlrate på 10 %. Denne enestående pålidelighed er grunden til, at OSRAM ECG'er det foretrukne valg ikke blot hos armaturfabrikanter, men også hos velrenommerede store brugere verden over.

 

Potentielle energibesparelser

OSRAM ECG'er, som allerede er installerede, sparer rundt regnet 10 millioner tons CO2 hvert år. Du kan spare op til 90 kilo CO2 hvert år pr. armatur blot ved at gå over til pålidelige ECG'er med dæmpningskapacitet og lysstyringssystem.

På verdensbasis er de potentielle årlige besparelser i udledningen af CO2 ved installering af moderne elektroniske lysstyringssystemer vurderet til at være 160 millioner tons.

Garanti på op til 8 år.

Vores kunder har tillid til os. Til gengæld tilbyder vi dem garantier, som strækker sig over år. Vi yder tre års garanti på alle OSRAM ECG'er. I kombination med OSRAM lyskilder forlængess ECG-garantien med helt op til otte år.

Nyheder

Sidste nyt om elektroniske forkoblinger, tekniske standarder, nye produkter, teknologi og forskning. Hold dig til enhver tid opdateret med ECG-nyheder fra OSRAM.

Professionel viden

OSRAM tilbyder ECG'er til lysstofrør og kompakte lysstofrør, LED-moduler, lavvolthalogener og højintensitets udladningslamper. Find ud af alt, som du behøver vide om funktion, applikationer og fordele ved elektroniske forkoblinger.

OSRAM ECG

Ofte stillede spørgsmål om ECG-emner – klik her!

Bæredygtighed hos OSRAM

© 2017, OSRAM GmbH. Alle rettigheder forbeholdes
LED Floater Headline