Lysstofrør - en overflod af lys og lavt energiforbrug

Udladningslamper dækker mere end 90 % af behovet for kunstigt lys i Europa. Rørformede lysstofrør er de mest almindeligt anvendte kilder til kunstigt lys i hele verden! Hovedårsagen skyldes disse lysstofrør fremragende økonomi: De producerer en stor mænge lys og forbruger meget lidt energi. Gennemsnitslevetiden for lysstofrørene kan nå op på 90.000 timer, hvilket gør dem ideelle til både professionelt og privat brug.

Antallet af mulige anvendelser for lysstofrør taler for sig selv: Belysning i butikker, kontorer, restauranter og hoteller, stadier og sportshaller, vej- og tunnelbelysning samt et utal af andre anvendelser i privat brug. Lysstofrør fra OSRAM bruges også ved plantedyrkning og husdyrhold. Desuden er de forskellige lysfarver og design, som står til rådighed i udvalget lysstofrør, en afgørende faktor for deres mange anvendelsesmuligheder.

Nyheder

Nye produkter, spændende begivenheder og den seneste teknologi. Nyt om lysstofrør fra OSRAM giver alsidig information om alle emneområder.

Professionel viden

Lysfarver, forskellige teknologier og information om lysstofrørenes funktion. Find spændende baggrundsinformation og opdag det store udvalg af lysstofrør, som OSRAM kan tilbyde.

LUMILUX lysstofrør – det miljøvenlige alternativ

Ekstremt effektive, pålidelige og med lang levetid - LUMILUX lysstofrør fra OSRAM tilbyder en sofistikeret og økonomisk belysningsløsning. Med en ensartet farvegengivelse, som varierer fra god til fremragende, kan lysstofrørene leve op til selv de største krav i den professionelle belysningssektor.

ECG til FL og CFL

Bæredygtighed hos OSRAM

© 2016, OSRAM GmbH. Alle rettigheder forbeholdes
LED Floater Headline