Lysstyringssystemer fra OSRAM - lys i en ny dimension

Lysstyring er mere end blot brug af bevægelsessensorer. Det er optimal forbindelse af bruger interfaces, styreenheder, dagslys- og bevægelsessensorer og forkoblinger.

Stigende energiomkostninger kræver højeffektive lysløsninger. Mere krævende direktiver som EPBC (Energy Performance of Buildings Directive) er lettere at overholde ved hjælp af styresystemer tilpasset de forskellige applikationer. Lysstyring fra OSRAM gør dette muligt særligt ved hjælp af intelligente sensorer. Professionel lysstyring gør det også muligt at udskille sig fra konkurrenterne - uanset om det er med en stimulerende belysning, der ikke bare sparer på energien men også gør det at shoppe til en helt ny oplevelse. Eller ved at skabe forskellige lysstemninger, der gør, at gæsterne i restauranten føler sig velkomne og godt tilpas.

Opdag den nye belysning og spar energi

Få mere at vide om professionelle lysstyringsløsninger fra OSRAM. Se de nye potentialer for dig, dine kunder og dit personale. Du får fordel af vores grundlæggende viden som international udbyder af lysløsninger både fra små projekter og til større mere komplekse lysprojekter. Lysstyring fra OSRAM gør det muligt at skabe skræddersyede , energieffektive og innovative lyskoncepter - fra løsninger i et enkelt rum og til større løsninger, der skal integreres i bygninger.

Applikationsområder

Det perfekt tilpassede lysstyringssystem til et væld af applikationer med ekspertviden og eksempler på projekter.

Produkt portefølje

Oversigt over hele LMS produkt porteføljen. Ekspertviden. Omfattende og informativ - med funktionelle forklaringer på komponentniveau.

Kommunikationsstandarder

Al eksisterende information omkring de forskellige features, muligheder og løsninger indenfor lysstyring, f.eks. DALI.

Nyt

De seneste lysstyringsløsninger. Nye produkter, komponenter og teknologi: Med de seneste nyheder fra OSRAM.

© 2017, OSRAM GmbH. Alle rettigheder forbeholdes
LED Floater Headline