Baku's Olympic Stadion og National Gymnastics Arena er udstyret med OSRAM belysningsløsninger

Spændende arkitektonisk belysning, helt moderne HDTV bane, tilskuerpladser og belysning: OSRAM og datterselskaberne belyser Baku's Olympic Stadion og National Gymnastics Arena med helt ny-tænkende belysningsløsninger.
11.06.2015
Applikation:  Arkitektonisk belysning, Offentlige områder, Sportsfaciliteter
Teknologi:  HID, LED, LED moduler, Armaturer
Målgruppe:  Arkitekt, Byer og kommuner, Lysdesignere

Baku's Olympic Stadion og National Gymnastics Arena er udstyret med OSRAM belysningsløsninger

OSRAM producerer belysnings "highlights" ved European Games 2015 i Aserbajdsjan. Datterselskabet Siteco udstyrer Baku Olympic Stadion med blandt andet HDTV-kompatibel projektørlys, datterselskabet Traxon transformerer National Gymnastics Arena til et “lysteater” med en imponerende dynamisk belysningsløsning.

Arena facaden skinner i imponerende farvekombinationer

Forud for European Games i Baku, har OSRAM udstyret den aserbajdsjanske hovedstads National Gymnastics Arena med en innovativ dynamisk belysningsløsning. Omkring 600 Traxon Wall Washer Shield AC XB vil belyse det ydre af arenaen, så det fremstår i forskellige farver og viser imponerende kombinationer såsom Aserbajdsjans nationale farver.

Professionel belysning med forudprogrammerede animationer

Ti gennemsigtige skærme rundt om spillestedets facade, realiseret med 11 km Traxon Media Tubes, er monteret i en tilpasset profil, der er designet til at give mekanisk stabilitet. Den sofistikerede e: cue styringsløsning starter automatisk om natten og slukker i morgentimerne. Forprogrammerede sekvenser iscenesætter sammensætninger af grafiske animationer på skærmene og forskellige farveforløb på bånd.

HDTV-bane belysning og tilskuerpladsbelysning som skal skabe en god stemning

Siteco projektørlys blev installeret for at belyse Baku Olympic Stadion og opvarmningsområdet, som ligger ved siden af. Mere end 600 R3 Maxi 2000W lys blev monteret for at give en HDTV-kompatibel stadionbelysning. Yderligere 240 Siteco projektørlys og projektører med forskellige spredningsvinkler belyser terrasserne og skaber en perfekt belysning for atleterne og tilskuerne. Der er sat mere end 25 km OSRAM LINEAR Light Power Flex op til indendørsbelysningen.

Stadion vil være vært for EURO 2020

Det nye alsidige Stadion med ca. 68.000 pladser opfylder de høje standarder fra UEFA og FIFA. Efter de første European Games i 2015 vil det være hjemmebane for det nationale fodboldhold af Azerbajan og et af mødestederne til EURO 2020. European Games er en international multi-sport begivenhed til atleter, som repræsenterer National Olympic Committees of Europe og starter 12. juni. Baku Olympic Stadion og National Gymnastics Arena skal være 2 af de 18 idrætssteder.

OSRAM RSS
nyhedsfeeds

Speciel: Brasilien 2014

© 2017, OSRAM GmbH. Alle rettigheder forbeholdes
LED Floater Headline