Floodlight 20 micro LED

Floodlight 20 micro LED er ideel til effektiv område belysning og har allerde vundet iF Design Award for dets moderne design koncept endnu før det er sat på markedet.
03.03.2015
Applikation:  Arkitektonisk belysning, Offentlige områder, Gade & vej
Teknologi:  LED, Armaturer
Målgruppe:  Arkitekt, Byer og kommuner, Elektriker, Byplanlæggere

Floodlight 20 micro LED

"Floodlight FL 20 micro LED fra OSRAM datterselskabet Siteco er tilgængeligt fra marts 2015, og er en grundlæggende del af den nye Floodlight 20 LED armatur familien. Denne kompakte micro-floodlight med en lysstrøm på ca. 3.000 lumen er velegent til område- og facade belysningsløsninger."

Armaturet sikrer en optimal belysning fra monteringshøjde på op til 3 meter. En kompakt og meget højtydende konstruktion med tre forskellige lysfordelinger (symmetrisk, rotérbar symmetrisk og asymmetrisk) sikrer en stor fleksibilitet der er særlig effektiv når der skal laves lys til store områder - findes i to lysfarver på 3000 og 4000 Kelvin og med tre muligheder for fastgørelse.

Et optimalt tilpasset system af LED'er, en linsebaseret lysteknologi og et højkvalitets armaturhus garanterer en optimal system effektivitet på mere end 112 lumen pr. watt og en lang levetid på op til 100.000 timer. LED floodlight armaturet åbner også mulighed for forskellige lysstyringer ved hjælp af det intelligente OSRAM QT3DIM styringssystem - for eksempel individuel konfigurering af dæmpningsniveauer. Armaturet er derfor en moderne og innovativ erstatning for eksisterende konventionelle 30W floodlight løsninger.

Floodlight 20 micro understreger konceptet i det nye floodlight sortiment når det kommer til både design og teknologi: Alle konstruktionsstørrelser har samme proportioner, er lavet af de samme kvalitative materialer og har samme design. Når det kommer til lysteknologi bruger de alle den samme linse-baserede LED platform med præcis lysstyring og blændfri lysteknologi hvilket giver makismal lyskvalitet og visuel komfort. Design pricippet er også identisk: Hver konstruktionsstørrelse består af tre funktionelle enheder - LED modulet, armaturhuset og monteringsdelene. Dette sikrer en nem montering og takket være det modulære design og den høje kvalitet en fremtidssikret og langtidsholdbar investering.

Overblik over fordelene

  • Et lyssystem til høj-effektiv LED område belysning, fra facader til parkeringsområder, med et ensartet design og høj lyskvalitet
  • Stor fleksibilitet fra 3 konstruktionsstørrelser, forskellige lysfordelinger og lysfarver
  • En løsning til alle installationsområder - fra facader til mastemontering med forskellig fastgørelse
  • Maksimal ydeevne når det kommer til lysudbytte, kvalitet og vedligeholdelse takket være en topmoderne teknologi og et design der er optimeret til LED
  • Fremtidssikker med en modulært koncept og en høj materiale kvalitet

OSRAM RSS
nyhedsfeeds

Flere professionelle lysværktøjer med alle relevante planlægningsdata i Siteco eCataloget.

Emne: Gade-belysning

© 2017, OSRAM GmbH. Alle rettigheder forbeholdes
LED Floater Headline