Vinderen af ARRI/OSRAM prisen ved Filmfest München er "HELI" af instruktøren Amat Escalante

ARRI/OSRAM prisoverrækkelse. Fra venstre: Titus Kreyenberg: Co-producent "HELI", Franz Kraus: Administrerende direktør for ARRI AG og Andreas Huber: Seniordirektør for forskning og udvikling hos OSRAM.
10.07.2013
Applikation:  Entertainment, Studie, scene, TV lys
Teknologi:  Low discharge lamps
Målgruppe:  Offentlighed

ARRI/OSRAM pris på Filmfest München: "HELI" er vinderen i kategorien "Best, foreign movie"

Vinderen af ARRI/OSRAM prisen for den bedste udenlandske film ved Filmfest München (München filmfestival) er blevet valgt. Vinderen er den mexikanske film "HELI" af den spanske instruktør Arna Escalante. Filmen handler om en familie, som kæmper mod de lokale narkobander.

"HELI" fremstiller på overbevisende vis krisen for hele landet, som lider mellem frontlinjerne i en ødelæggende narkotikakrig med utallige døde, lød juryens vurdering.

Internationale, meget dygtige instruktører deltog i konkurrencen med deres seneste værker, for eksempel film fra nye stjerneinstruktører som Nicolas Winding Refn og Brillante Mendoza og de seneste værker fra Costa-Gavras og Michael Winterbottom. Filmsæt udbyderen ARRI har doneret prisen for 6. gang ved Filmfest München, og i år kom OSRAM om bord som ekstra sponsor. 

Prisen har en værdi på 50.000 euro. Afgørelsen blev truffet af en uafhængig jury, som bestod af tre eksperter: Steven Gaydos, chefredaktør på Variety trade journal, skuespilleren og instruktøren Maria Schrader og Peggy Siegal, en ledende PR-ekspert fra USA's filmverden. Overrækkelsesceremonien fandt sted lørdag den 6. juli kl. 20 i kulturcenteret "Gasteig" i München.

OSRAM RSS
nyhedsfeeds

© 2017, OSRAM GmbH. Alle rettigheder forbeholdes
LED Floater Headline