Mini Midled – højeffektiv IR-emitter til smartphones og tablets

Med en effektiv 940 nm IRED bliver din smartphone eller tablet til en fjernstyring.
13.06.2013
Applikation:  Hjemmet, Industrielle applikationer
Teknologi:  Infrared (IR)
Målgruppe:  Offentlighed

Mini Midled – højeffektiv IR-emitter til smartphones og tablets

OSRAM har nu udvidet sin portefølje og tilføjet komponenter, som er mere skræddersyede end nogen sinde til kravene til fjerstyringsapplikationer. 940 nm Mini Midled SFH 4441 er den seneste tilføjelse til familien med IR-emittere med en intern reflektor til formning af lyskeglen. Denne 940 nm emitter fra OSRAM Opto Semiconductors bruger højeffektiv tynd film chipteknologi, så den optager meget lidt plads og tilbyder høj optisk udgang uden at trække overdrevent på batteriet.

IRED - infrarød lysemitterende dioder som kraftige emittere

Udstyret med en infrarød lysemitterende diode (IRED) på toppen kan en mobiltelefon eller en tablet-pc bruges som styring af TV, DVD-afspillere og andet underholdningsudstyr. Når den kombineres med passende apps, åbner de op for et helt nyt område af spændende muligheder. IRED, som installeres i telefoner og tablets omfatter ikke blot radialversioner, som traditionelt bruges til fjernstyring, men også mindre, kraftige SMT-emittere. Til den nye applikation skal IRED levere infrarødt lys med en bølgelængde på 940 nanometer og en smal spredningsvinkel mellem +- 9 og +-30 grader. Lavt strømforbrug og små formfaktorer er naturligvis essentielt for komponenter designet til at bruges i bærbart udstyr.

Mini Midled – lille størrelse, stor ydelse

940 nm Mini Midled SFH 4441 har et ”footprint” på 2,3 x 1,95 millimeter og er kun 0,9 mm høj, men med hensyn til dens spredningsvinkel (+- 17°) og optisk udgang er den næsten identisk med den noget større Midled. Lavprofilemitteren producerer en radiantintensitet på 60 milliwat for hver solide vinkel fra 100 milliamp.

OSRAM RSS
nyhedsfeeds

© 2017, OSRAM GmbH. Alle rettigheder forbeholdes
LED Floater Headline