Phaser Light Journalist Days i Berlin: En positiv konklusion for alle deltagere og arrangører

Dietmar Moczko, produktmanager for P-VIP-systemer hos OSRAM, forklarer projektionssystemets funktionsprincip for journalisterne.
14.06.2013
Applikation:  Entertainment, Studie, scene, TV lys
Teknologi:  Laser, Low discharge lamps
Målgruppe:  Offentlighed

Indsigt i produktion og forskning: En positiv konklusion på Phaser Light Journalist Days i Berlin

Arrangører og deltagere i Phaser Light Journalist Days blev fuldt overbeviste. OSRAM inviterede 13 journalister og bloggere fra Tyskland, UK, Frankrig, Italien, Rusland og Kina til Berlin i dagene fra den 4. til den 6. juli for at med egne øjne at se den nye belysningsteknologi for videoprojektører: Phaser-teknologien. Denne teknologi består i en kombination af fosfor og laser.

Helt enestående billedkvalitet, for første gang med laserbaseret projektion og uden LED.

Denne teknologi gør for første gang ren laserbaseret projektion mulig uden hjælp fra LED, og også for første gang med en enestående billedkvalitet. De første projektører med phaserteknologi forventes at blive markedsført i slutning af året.

Deltagerne i workshoppen på OSRAM produktionsfaciliteter i Berlin fik først indsigt i P-VIP videoprojektionslampens brænderproduktionen - den klassiske udladningslampe til videoprojektion, som bruges i hver anden DLP-projektør i hele verden. Journalisterne kunne derefter stifte bekendtskab med den splinternye phaserteknologi og nyde godt af en detaljeret information. 

Til sidst fik de internationale gæster indsigt i emnet "mobil projektion", for takket være det rigtige lys vil en smartphone i fremtiden være i stand til at fungere som projektør. OSRAM kunne også vise journalisterne en første prototype.

"Højt specialiserede diskussioner med ingeniører og forskere"

Jim Slater fra magasinet Cinema Technology var særlig glad for lejligheden til at tale med ingeniører, som er ansvarlige for produktionen af P-VIP-lamper. Slater sagde: "Gennem samtalerne har jeg forstået forskellen mellem produktionen af standard kviksølvdamplamper og højkvalitetsudgaverne udstyret med P-VIP teknologien, som OSRAM er så kendt for verden over." Det var også interessant at have lejlighed til at tale med videnskabsfolkene, som forsker i phaserteknologi. Holdningen blandt journalisterne var, at "denne nye teknologi lover, at den vil revolutionere dele af projektørmarkedet".

OSRAM RSS
nyhedsfeeds

© 2017, OSRAM GmbH. Alle rettigheder forbeholdes
LED Floater Headline