Events

Events, handelsmesser, udstillinger - OSRAM præsenterer sig selv på forskellige events og organiserer roadshows. Få et overblik over OSRAM's engagement.

Event kalender 2016

Event kalender 2016

Altid opdateret med eventkalenderen. OSRAM præsenterer regelmæssigt nye produkter og teknologier over hele verden. En oversigt over virksomhedens globale aktiviteter i forbindelse med forskellige events.

light+building 2014

light+building i Frankfurt er belysningsindustriens flagskib inden for handelsmesser. Disse år viser OSRAM for første gang belysningsløsninger fra OSRAM, Siteco og Traxon Technologies under samme tag. Besøgende på vores 2000 kvadratmeter store udstillingsområde i Festhalle kan på egen hånd opleve højkvalitetsbelysning. 

Prolight + Sound 2013

Højdepunkt på messen: Markedsføring af OSRAM KREIOS SL. Inden for området for udladningspærer viser vi en udvidelse af Sirius-HRI-produkter og Lok-it-familien. Besøgende på vores stand på messen i Frankfurt vil få mulighed for at møde vores globale salgs-og marketingsteam og udveksle synspunkter om de nyeste produkter, applikationer, innovation og udvikling.

automechanika 2012

Oplev fascinationen ved topprodukter: kraftige halogenpærer, den seneste LED-teknologi til inden- og udendørs belysning og lygter til lastvogne. Fra OSRAM Automotive. Bliv inspireret af de sidste nye applikationer lær om højvolumen salgsløsninger. På automechanika 2012!

cinec 2012

Cinec er et vigtigt træfpunkt for alle, som er professionelt involveret i billedbevægelse. På udstillingen cinec 2012 præsenterer OSRAM sine prisbelønnede HMI udladningslamper, som lever op til de højeste krav inden for film- og fjernsynsindustrien. I dag er de en integreret del af filmsæt i hele verden - fra Hollywood til Bollywood.

Bæredygtighed hos OSRAM

OSRAM casestudies

Enestående referenceinstallationer over hele verden
© 2017, OSRAM GmbH. Alle rettigheder forbeholdes
LED Floater Headline