Vehicle Lamp Finder

Du vil gerne udskifte pæren på dit køretøj men er i tvivl om hvilken model der er den rigtige? Her kan "Vehicle lamp Finder" hjælpe dig. Uanset om du kører i personbil eller på motorcykel så kan dette værktøj finde den helt rigtige forlygtepære, tågelys, signalpære osv.

NYT: ny med et opdateret sortiment, interiør belysning og en lang række tilbehør til dit køretøj! Klik på billedet ovenfor og test det populære OSRAM værktøj med det nye design med det samme.

De rigtige lyskilder til dit køretøj - det kan ikke være mere enkelt

Du skal blot skrive mærket og hvilken type bil du har og derefter vises en række af velegnede lyskilder fra OSRAM. Det bedste ved "Vehicle Lamp Finder" er at du kan vælge mellem standard ORIGINAL LINE lyskilder og innovative produkter som COOL BLUE INTENSE eller NIGHT BREAKER UNLIMITED. På denne måde kan du udstyre dit køretøj med lyskilder fra en enkelt serie, så de er perfekt afstemt til hinanden. Du finder flere detaljer omkring hver enkelt lyskilde i produktkataloget.

Billede gallerie: Vehicle Lamp Finder

Find den rigtige lyskilde til din lastbil
Find den rigtige lyskilde til din motorcykel
Find de rigtige lyskilder til interiør og eksteriør belysning

Vigtig information
Vær opmærksom på, at i særlige kan der ikke gives specifik information om pærer. Det skyldes det brede udvalg af forskellige modeller og versioner. Vi påtager os intet ansvar for fejl. I tilfælde af tvivl skal fabrikantens anvisninger overholdes. Hvis du har problemer, kan de fleste autoriserede serviceværksteder hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til dit køretøj og dine specifikke krav.

Automobil-særudgave

App til køretøjs- belysning

De rette lamper til dit køretøj

Oversigt over lys til køretøjet - katalog 2017

© 2017, OSRAM GmbH. Alle rettigheder forbeholdes
LED Floater Headline