Emballagens etiket og pakkekode

Klik her link for at se, hvordan du kan finde emballageetiketten.

Den originale OSRAM skal have

  • En 7-cifret etiketkode
  • De sidste 3 cifre i etiketkoden kan ses som et hologram i nederste højre hjørne
  • En QR-kode fører hen til hjemmesiden for OSRAMs tillidsprogram
  • OSRAM-logoet og URL www.osram.com/tillid står skrevet på den
  • En sikkerhedsstrimmel med mikrotekst, der er læsbar med forstørrelsesglas

Sikkerhedskoden er alfanummerisk og har 7 cifre.

Forsøg venligst at undgå indtastningsfejl. Hvis du får det samme resultat som før, er din emballagekode virkelig ukendt. Vi råder dig derfor til at kontakt din leverandør.

Forsøg venligst at undgå indtastningsfejl. Hvis du får samme resultat som før, er din pakkekode ikke gemt i vores database og derfor ikke gyldig. Vi råder dig derfor til at kontakt forhandleren.

Den kode, du har indtastet, er blevet rekvireret flere gange før. Det kan skyldes, at flere forespørgsler er blevet indtastet af partnere i handelsled, som vi har tillid til. Men det kan også betyde, at denne kode er blevet prøvet for at fremstille en forfalskning.

Vi beder dig derfor kontakte os.

Kontakt os

Vores pærer går ofte gennem adskillige handelsled. Derfor er det muligt, at emballagen er blevet kontrolleret flere gange. Bemærk venligst at det ikke nødvendigvis er tegn på, at den er falsk. Hvis du gerne vil have koden bekræftet af vores tillidsteam, bedes du kontakte os.

Kontakt os

OSRAMs tillidssystem blev introduceret tilbage i 2015 for OSRAMs xenon produkter og i slutningen af 2019 for OSRAMs halogenpærer i DUO BOX emballager. Siden da har pærerne og emballagerne været forsynet med de viste sikkerhedsforanstaltninger. På trods af det, er der stadig nogle leverandører og lagre som har varer der er ældre end 2015, som dermed har OSRAM produkter der ikke er forsynet med de nye sikrer labels. Hvis du er i tvivl om dit produkt er originalt er du velkommen til at tage kontakt til OSRAM.

Kontakt os

I princippet leverer OSRAM kun pærer i emballage, enten i trykte foldede æsker eller i akrylæsker til reservedele. Kontakt venligst din forhandler.

Kontakt os

Kontakt venligst din forhandler eller sæt dig i forbindelse med os, vi hjælper dig gerne.

Kontakt os

Data på pæren

Klik på følgende link og se hvordan du finder dataen på din xenonpære eller på din halogenpære emballage.

Kontakt venligst din forhandler eller sæt dig i forbindelse med os, vi hjælper dig gerne.

Kontakt os

Bekræftelsesproces

Benyt venligst vores online værktøj, som guider dig gennem bekræftelsesprocessen trin for trin.

Bekræft dit produkt

Denne kontrol fungerer til alle OSRAM XENARC produkter der er fremstillet siden den 1. oktober 2015. Det er følgende: D1S, D1R, D2S, D2R, D3S, D3R, D4S, D4R, D8S. Kontrollen fungerer desuden til alle OSRAM halogenpærer i DUO BOX emballager fremstillet siden slutningen af november 2019.

I øjeblikket fungerer OSRAMs tillidsprogram til alle OSRAM xenon produkter samt OSRAM halogenpærer i DUO BOX emballager.

Generelle spørgsmål

Der er mange ting, der kan gå galt med forfalskede pærer, såsom kort levetid, ustabil(e) lysfarve(r), blænding af andre kørere bare for at nævne nogle få. Kort sagt brugen af forfalskede pærer betyder, at du sætter livet på spil.

Autoværksteder hjælper som regel gerne med at vise dig både emballage og pære før den udskiftes. Bare bed dem om det på forhånd næste gang du besøger dit autoværksted. Ved hjælp af QR-koden på emballagen kan du på stedet kontrollere om den er original.